Home / Mes recettes faciles / Crock-Pot Sweet Chili

Crock-Pot Sweet Chili

Crock-Pot Sweet Chili – De hele familie zal dol zijn op dit eenvoudige recept voor de beste Crock-Pot Sweet Chili die er is! Bonen, gehakt en een vleugje bruine suiker maken deze eenvoudige, niet-pittige chili perfect voor iedereen, inclusief de kinderen. Top je kom chili met geraspte kaas, uien, zure room of wat je maar wilt. Een kant van maisbrood maakt het de perfecte maaltijd! [High Fiber, Low Fat, Low Sugar] #CrockPotLadies #Kindvriendelijk #CrockPot #SlowCooker #Chili #Recept


Source by virginiahall75

Check Also

9 Low Carb Breakfast Egg Muffin Cups zijn vol met eiwitten en geweldig voor de bus

9 Low Carb Breakfast Egg Muffin Cups zitten boordevol eiwitten en zijn geweldig voor de bus

9 Low Carb Breakfast Egg Muffin Cups zitten boordevol eiwitten en geweldig voor de bus …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *