Home / Mes recettes faciles / Veganistische zoete knoedels

Veganistische zoete knoedels

Deze veganistische zoete dumplings zijn een traditionele Australische schotel die je kunt koken voor ontbijt, lunch of diner. Het recept is olievrij, suikervrij, ei-vrij, zuivelvrij, plantaardig en nootvrij, snel en gemakkelijk te maken. Ze worden geserveerd met jam en gemaakt met chia of lijnzaad. Deze veganistische aardappelknoedels zijn een traditioneel Oostenrijks gerecht voor ontbijt, lunch of diner. Het recept voor de dumplings is eivrij, lactosevrij, plantaardig, suikervrij, notenvrij en olievrij. Met jam
Source by strongnotskinnyfitnessrezepte

Check Also

9 Low Carb Breakfast Egg Muffin Cups zijn vol met eiwitten en geweldig voor de bus

9 Low Carb Breakfast Egg Muffin Cups zitten boordevol eiwitten en zijn geweldig voor de bus

9 Low Carb Breakfast Egg Muffin Cups zitten boordevol eiwitten en geweldig voor de bus …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *