Home / Recettes santé / Veganistische bibimbap

Veganistische bibimbap

Herinner je je mijn recente bericht voor veganistische katsu curry? Als je je dat herinnert, was het geïnspireerd door mijn frustratie over het eten van een erg middelmatige versie van dat gerecht tijdens het uitgaan. Nou, het verhaal achter dit recept is vrijwel hetzelfde. Op een avond kwamen we een kleine, onafhankelijke plek tegen in het centrum van de stad die, naast een omni-menu, beloofde een indrukwekkende selectie veganistische versies van veel Aziatische klassiekers te serveren.


Source by jesswelham18

Check Also

7 Day Green Smoothie Challenge

7 Day Green Smoothie Challenge

7-daagse groene smoothie uitdaging om af te vallen, je huid te verbeteren, je goed te …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *