Home / Salade / Kipsalade zoals hele voedingsmiddelen '

Kipsalade zoals hele voedingsmiddelen '

Deze salade lijkt veel op de Sonoma Chicken Salad bij Whole Foods Deli. Ik hou ervan – alleen niet het forse prijskaartje. Ik geniet van romige kipsalades met druiven en hoop dat anderen dat ook zullen doen. Dit is een combinatie van enkele andere kipsalades en de ingrediëntenlijst van Whole Foods. Plan vooruit, de dressing zou 's nachts in de koelkast moeten zitten om smaken te vermengen alvorens aan de andere ingrediënten toe te voegen.


Source by mcanada10

Check Also

Zomerse lichte rijstsalade

Zomerse lichte rijstsalade

Zomerse lichte rijstsalade (recept met foto) van Calorine | Chefkoch.de Source by foss0421

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *